Πως δουλεύουμε

Από την πρώτη συνάντηση δουλεύουμε με συνέπεια για να υλοποιήσουμε την Digital Στρατηγική & το Πλάνο που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Τα βήματα που ακολουθούμε

Μαθαίνουμε κάθε νέα κατηγορία προΙόντων/υπηρεσιών για να σχεδιάσουμε σωστά. Παρακολουθούμε στενά την υλοποίηση των ενεργείων. Προτείνουμε συνεχώς νέες ιδέες και βελτιωνουμε την αποδοτικότητα του κάθε Digital Πλάνου.

n

Αρχική Συνάντηση/Brief

Ξεκινάμε συζητώντας μαζί σας λεπτομέρειες για την επίχειρηση σας, τον ανταγωνισμό και κυρίως τους στόχους που θέλετε να πετύχετε.

n

Ανάλυση δεδομένων

Μελετάμε κι αναλύουμε σε βάθος την κατηγορία, τον ανταγωνισμό, τα προϊόντα/υπηρεσίες σας & σας ετοιμάζουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση.

n

Digital Marketing Στρατηγική

Παρουσίαζουμε την Στρατηγική που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας & τις βασικές κατευθύνσεις ενός ετήσιου Digital Marketing Plan με το αντίστοιχο Budget.

n

Υλοποίηση Πλάνου

Μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας, ξεκινάμε την υλοποίηση του Digital πλάνου σας βήμα-βήμα. Αναπτύσσουμε το νέο σας website και οργανώνουμε κάθε υπο-περιοχή του πλάνου σας προκειμένου να υλοποιηθεί σωστά.

n

Παρακολούθηση & Βελτιστοποίηση

Παρακολουθούμε ημερήσια, εβδομαδίαια & μηνιαία την απόδοση κάθε τομέα του πλάνου σας. Είμαστε συνέχεια σε επαφή μαζί σας, προτείνουμε αναβαθμίσεις & βελτιστοποιούμε όπου χρειάζεται.

Δοκιμάστε μας

Καλέστε μας στο 210 8063514 ή συμπληρώστε μερικές πληροφορίες εδώ
και θα οργανώσουμε μια αρχική συνάντηση για να μιλήσουμε για την επιχείρηση και τα σχέδια σας.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ